Ervaringen

Meisje 7 jaar n.a.v. sessie “grote hoofd schoonmaak”

“Je kon me goed laten ontspannen en ik vond het fijn dat je dit hebt gedaan. Je kan kinderen goed helpen. Ik vind het fijn dat mijn hoofd weer helemaal leeg is.”


Recensies workshop Mindset:

Super leuke maar zeker ook interessante workshop over de mindset theorie bij gewoond vanavond. Veel oh werkt het zo momenten en genoeg stof om thuis verder over na te denken! Bedankt voor alle handvaten!

Fijne cursus , herkenbaar maar ook een goede spiegel voor jezelf. Ik heb zin om er mee aan de slag te gaan. Dankjewel!

Henriette brengt haar kennis over mindset op een hele fijne wijze over. Rustig, duidelijk, met ruimte voor interactie en door fijne oefeningen kun je het direct integreren. Echt een aanrader!

Veel geleerd over de mindset theorie! Met enthousiasme en overtuiging gebracht! Door de herkenbare voorbeelden en praktische handvaten kan je hier als ouder gelijk mee aan de slag! Een aanrader, ook voor leerkrachten!

Bij de workshop over “faalangst bij kinderen” geweest! Dat gaat over de mindset theorie… Wat een herkenbaarheid en gelukkig handvaten voor thuis meegekregen! Aanrader ten top!!!

Mindset bij kinderen; fascinerende theorie met veel passie uitgelegd! Eye-opener ook voor volwassenen. Een aanrader voor elke ouder!


Jongen, 9 jaar

” Ik zat in groep 5, ik was negen jaar en ik werd gepest door een groep jongens op school. Maar toen ging ik naar Henriët. We gingen een spel spelen het spel ging zo: je had stenen en je mocht gooien met een dobbelsteen dan pakte je een kaart en beantwoorden die en we praatte erover. Toen die dag erna ging het al een stuk beter. En toen ongeveer een week later ging ik nog een keer we speelden hetzelfde spel en toen wist ik hoe ik van het pesten moest afkomen. Daarna heb ik een steen gekregen die me zou helpen bij het pesten. En ik ben niet meer gepest.”

Beoordeling: als ik van een schaal van 1 tot 10 mocht kiezen dan werd het 9,5


 

Brief Denise_bewerkt


 

Leerkracht basisonderwijs van meisje 8 jaar

“Begin dit schooljaar had ik in de klas een leerling die moeite had om zonder haar moeder naar school te gaan. Ook wilde ze, bij het naar binnen gaan, niet meer in de rij staan met de andere kinderen. Ze zat niet lekker in haar vel. Wij (ouders en leerkracht) vonden het lastig te achterhalen waar haar gedrag en gevoelens vandaan kwamen.

Daarom zijn de ouders een coaching-traject ingegaan met Henriët Zwarts. Henriët luistert goed en nam punten waar ik over in zat mee naar het gesprek met de leerling.
Henriët maakte samen met de leerling, leerkracht en ouders een plan van aanpak. Stapje voor stapje kwamen we samen steeds dichter bij het doel.  Ik vond het prettig dat Henriet de stappen bedacht die nodig waren om bij het doel te komen.

De communicatie tussen Henriet en mij was erg fijn. Zowel telefonisch als per mail, tussendoor, hebben we veel contact gehad. De lijntjes waren kort en hierdoor zaten we allemaal op dezelfde lijn.

De leerling heeft veel gehad aan de coaching. Het doel was dat ze ieder geval met meer plezier naar school kwam. Dit is zeker gelukt. Nu staat ze altijd in de rij en is de leerling veel zekerder geworden over zichzelf.


Moeder van een dochter van 7 jaar

Ondanks het feit dat onze dochter eigenlijk nog te jong was voor de kindercoach, hebben wij hier veel aan gehad. Onze dochter vond het ook geweldig om naar je toe te gaan.En dat zegt ook al genoeg bij haar!

Je hebt echt je best gedaan om op haar niveau opdrachten uit te zoeken. Ze hangen ook nog steeds bij ons op de deur en af en toe zie je haar er naar kijken. Je had goede tips (boek) en handvatten en echte eye openers waar wij als ouders echt wat mee konden en nog kunnen.

Zo hebben wij meer inzicht gekregen in de reacties van onze dochter en ik moet zeggen het gaat al heel anders thuis.

Wij vinden het super fijn dat we deze kans hebben gekregen!

Dank daarvoor


 

Meisje 9 jaar

Bij Henriët heb ik veel geleert.
En ik kom voor mijzelf op, als ik wordt gepest.
Ik voel me vrij zonder ruzie.
We spelen op school vaak buskruit met elkaar.
Bij Henriët heb ik veel spelletjes en
opdrachten gedaan en met kaarten zoals: blijf jezelf.
Dan moest ik dit oefenen totdat ik weer bij Henriët was.
Lieve Henriët bedankt.